Om Trostereiret

ENK registrert i 2013
Org. nr. 912 333 485
Målsetjing:

- å levera tenester/produkt til bevisste bedrifter, foreningar, lag og organisasjonar med integritet som gjev ein trygg profil.

- å levera produkt av beste kvalitet.

- å stadig fokusera på rettferdige, etiske og miljøvennlege produksjonsformar og produkt.

-  å møta deg som kunde med respekt
Kontaktinfo:
Reidar Vik  dagleg leiar/CEO
Tlf. 95 46 34 52
Epost: trostereiretvik@gmail.com
Bruk gjerne e-posten til å kontakta meg på google hangout. 


Historie:
Det heile begynte med eit ynskje om å laga noko. Noko som eg sjølv hadde tenkt ut og produsert. 
Det første som vart produsert var t-skjortar med silketrykk der det var eit bilete av ei ørn og teksten: "Øygarden ... wild serenity". Alt av utstyr var heimelaga. Enkle trerammer med duk av eit eller anna gardinstoff frå IKEA og maling kjøpt i næraste hobbybutikk. Det skulle selgjast på Hellesøydagen i 2013. Ein kan vel seia at eit sal på ei t-skjorte ikkje var ein brakstart, men sidan har både teknikk og kompetanse utvikla seg og eg har trykt på t-skjorter, gensre og jakkar til lag, organisasjonar og firma. 

Sidan har det vorte både trykking, laging av basarårer (som no har utvikla seg til å bli Noregs kanskje finaste ... tips meg om du finn nokon som lagar betre årer om du finn det.) og så til lasergravering.

Eg fekk tak i ein godt brukt lasergraveringsmaskin som ikkje fungerte hos Johannes i fjordtynna.no. Den har eg brukt ein del timar på å reparera og no brukar eg den til lasergravering på utvalde produkt alt etter kva for ynskjer kundene har.